Site icon Sensa

Sensan tiimi

Koulutettu hieroja, DN-terapeutti, Sensan omistaja

Hei,

olen Nadia, koulutettu hieroja sekä Haagan Hierontaklinikan, nykyisen Hierontaklinikka Sensan perustajaomistaja (2017 alkaen).

Hierojana olen tunnollinen ja asiakkaan toiveita kunnioittava. Huomioin asiakkaan kokonaisvaltaisesti sekä hyödynnän monipuolisesti erilaisia hoitotekniikoita hieronnassa. mm.klassinen ja urheiluhieronta, mobilisoiva hieronta, triggerpiste hieronta, dry needling, passiiviset venytykset, mobilisointi, imukuppihieronta ja purentalihaskäsittely.

Hoitofilosofiani tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Koulutettu hieroja
 
Hei, 

 

olen Pauliina ja valmistuin vuonna 2014 koulutetuksi hierojaksi (Valvira). Lisäksi olen käynyt vuosien varrella monenlaisia luonnonmukaisen hoidon kursseja ja koulutuksia. Teen työtäni sydämellä, suvaitsevaisesti ja jokaista kunnioittaen.
 
Hierontaklinikka Sensalla palveluitani ovat klassinen hieronta, urheiluhieronta ja intialainen päähieronta.
 28.11.2019 alkaen.
 
 
Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja

Hei,

olen Samir. Olen kouluttautunut urheiluhierojaksi ja toiminut myös paljon klassisen hieronnan puolella. Valmistuin Suomen urheilihierojakoulusta vuonna 2020.

Olen koko elämäni viettänyt urheilun parissa ja pelaan tälläkin hetkellä futsalia SM-tasolla. Tutuksi ovat tulleet siis kaikenlaiset urheiluvammat- ja rasitukset.

Hierojana olen empaattinen, kuunteleva sekä kiinnostunut kohtaamaan erilaisia ja uusia haasteita. Työkalupakistani löytyy sekä voimaa, taitoa ja kokemusta, joten tule hakemaan apua erilaisiin vaivoihin tai muuten vain rentoutumaan hierontaan.

Samir tarjoaa myös yritys-ja kotikäyntejä.

Kysy lisää puhelimitse tai spostilla.

Asiakkailta kuultua

Haluaisitko sinä antaa meille palautetta?

Voit myös kirjoittaa oman asiakaspalautteesi sivun alaosasta löytyvään lomakkeeseen.

Luemme kaikki palautteet!

Kiristynyt niska-hartiaseutu rentoutui huomattavasti Pauliinan

Kiristynyt niska-hartiaseutu rentoutui huomattavasti Pauliinan sopivan jämäkällä käsittelyllä. (90min urheiluhieronta) Useamman päivän vaivannut alaselkäkipu on myös helpottamaan päin. Vaikka hierontapöydältä könyäminen vielä tuntuikin selässä pahalta, ilmeisesti jotain lähti hieronnan myötä aukeamaan, kun nyt seuraavana päivänä liikkuminen on jo merkittävästi helpompaa. Tulen ehdottomasti uudelleenkin. Kiitos, kokemus oli kyllä kaikin puolin miellyttävä!

Katja
27/04/2022
Pauliina

Selkähieronnan päätteeksi purentalihaskäsittely oli niin

Selkähieronnan päätteeksi purentalihaskäsittely oli niin nappivalinta! Ihan kuin olisin saanut uudet kasvot, kiitos Nadian!

Jamina
24/02/2022
Nadia

Kyllä notkistui niska

Kyllä notkistui niska ja suoristui taas ruoto. Päänsärky on tiessään. Antaisin 10 tähteä, mutta tuossa on vain viisi. I’ll be back 👍

Anneli V
02/12/2021
Samir

Kiitos!

Kiitos! Hartiat olivat kuin kilpikonnalla, mutta Samir sai ne taas liikkumaan. Suosittelen ja menen uudestaankin.

Anneli V
30/10/2021
Samir

Valitsin hieronnan

Valitsin hieronnan täysin arvostelujen perusteella ja kyllä kannatti odottaa vapaata ilta-aikaa kolme viikkoa! Pauliina on todella taitava ja mukava hieroja.

Minna P
28/10/2021
Pauliina

Ammattitaitoinen

Ammattitaitoinen ja hyvin osaa hieroa. Ei liikaa runno vaan hieroo jämäkästi.

Kimmo E
20/07/2021
Pauliina

Todella hyvä hieronta!

Todella hyvä hieronta! Varmasti menen uudestaan. Siistit tilat, kaikin puolin miellyttävää!

Einar L
15/06/2021
Pauliina

Suosittelen Pauliinaa erittäin lämmöllä.

Suosittelen Pauliinaa erittäin lämmöllä. Hyvä voimankäyttö ja erittäin miellyttävä ja rentouttava käynti! Päätetyötä tekevän hartia- ja niskaseutu aukesivat ja ajatus kulkee jälleen! Kiitos, tulen varmasti uudestaankin.

Mika T
21/10/2020
Pauliina

Pakollinen

rating fields
Kuka sinua hieroi?
Exit mobile version