Osteopaatti Jarmo osaksi Sensan tiimiä – Tule kokeilemaan!

Jarmo liittyy osaksi Sensan tiimiä ja tarjoaa hieronnan lisäksi osteopatiaa

Olemme innoissamme, että Jarmo liittyy osaksi Sensan tiimiä ja voimme jatkossa tarjota osteopatiaa Sensan Helsingin klinikalla. 

 

Tutustu Jarmoon sekä varaa aika Jarmon osteopaattisiin hoitoihin tai hierontaan ajanvaraussivulta.

Jarmo osteopaatti katsoo kameraa ja hymyilee metsässä

KUKA ON JARMO

Jarmo on koulutettu osteopaatti sekä hieroja Helsingistä. Hänellä on yli 20 vuoden historia yrittäjänä sekä käytännön kokemusta kuntoutumislaitoksissa ja fysikaalisissa hoitolaitoiksissa työskentelystä. Jarmo on myös työskennellyt pitkään tennisvalmentaja osteapatia ja hierota uran lisäksi

 

Jarmo on koulutukseltaan hieroja sekä osteopaatti, ja hän on myös opiskellut lisäkursseja molemmilla aloilla. Tämä luo vahvan perustan hänen toiminnalleen ja hän tuo mukanaan laajaa asiantuntemustaan Sensan asiakkaille.

Jarmon laaja kokemus ei rajoitu vain ihmisen hoitamiseen, sillä Jarmo on kiinnostunut myös koirien osteopatiasta.

Tämä monipuolinen asiantuntemus antaa hänelle mahdollisuuden tarjota laadukasta hoitoa, joka on räätälöity Sensan asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Jarmo suhtautuu osteopatiaan lempeästi ja nojautuu klassisiin tekniikoihin. Jarmo tähtää hoidoissaan aina miellyttävään ja rentouttavaan ilmapiiriin, mikä tekee jokaisesta hoidosta matkan kohti hyvinvoinnin kehittämistä.

 

Olitpa sitten uusi osteopaattisen hoidon parissa tai jo aiemmin osteopatiassa käynyt, Jarmon lähestymistapa hoitoon on miellyttävä ja soveltuu kaikenikäisille.

Jarmo tekee myös koti-, perhe- ja yrityskäyntejä tuoden palvelut aina asiakkaan luokse.

Mitä on osteopatia?

Osteopatia on hoito, joka keskittyy kehon rakenteelliseen tasapainoon ja sen terveydellisiin vaikutuksiin.

 

Osteopaatti ymmärtää kehon yhtenäisen kokonaisuuden vaikutuksen terveyteen, jossa kireät lihakset, liikerajoitukset, nivelten toimintahäiriöt ja muut kehon epätasapainot aiheuttavat erilaisia oireita.

 

Osteopaatin hoito perustuu kehon manuaaliseen manipulointiin ja mobilisaatiotekniikoihin, joiden tarkoituksena on vapauttaa kehon jumiutuneet alueet, palauttaa liikkuvuutta sekä edistää verenkierron ja hermoston toimintaa.

 

Osteopaattimme käyttää lempeitä ja tarkasti kohdennettuja tekniikoita, jotka soveltuvat kaikenikäisille asiakkaille.

 

Osteopatia soveltuu kivunlievitykseen, liikkuvuuden parantamiseen, stressin ja jännityksen lievittämiseen sekä urheiluvammojen hoitoon.

VOIT NYT VARATA AJAN JARMOLLE AJANVARAUKSEN KAUTTA

Jarmo kutsuu sinut kokeilemaan osteopatiaa, jonka tavoitteena on edistää terveyttäsi, hyvinvointiasi ja kehon tasapainoa.

 

Emme malta odottaa, että tapaat Jarmon ja koet omakohtaisesti osteopaattisen hoidon vaikutukset.